για τηλεφωνικές παραγγελίες
με το Playspot
παραλαβή κατόπιν προπαραγγελίας
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο εκτός αργιών (*).


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΕΛΑΤΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Η αποστολή προϊόντων από το κατάστημά μας, γίνονται με τη συνεργασία των Speedex, ΕΛΤΑ-Courier, Γενική Ταχυδρομική ή Center Courier.

Αναλόγως την περιοχή στην οποία βρίσκεστε, παραλαμβάνετε το πακέτο σας συνήθως σε 1 – 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας.

Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται χρησιμοποιείται ως κατευθυντήρια γραμμή και δεν είμαστε υπεύθυνοι για παράγοντες καθυστέρησης πέραν του ελέγχου μας.

Αν για οποιοδήποτε λόγο, η παράδοση ενδέχεται να αργήσει περισσότερο, θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικά.

Τα έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα είναι 3,00 € για παραγγελίες προϊόντων μέχρι 2 κιλά και συνολική αξία μικρότερη των 60€.
Αν το συνολικό ποσό -υποσύνολο- (χωρίς τα μεταφορικά) της παραγγελίας σας είναι ίσο ή μεγαλύτερο των 60€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με άλλο τρόπο ή διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών, πρέπει να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο 2521033630 πριν ή αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και όχι το playspot.gr.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ
Αναλόγως την ποσότητα, το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας, η αποστολή γίνεται πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται επίσης κατόπιν συνεννοήσεως, κατά την εκάστοτε παραγγελία.

Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική μας αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής.

Για οποιοδήποτε λόγο μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Οι πελάτες κατά την παράδοση της παραγγελίας οφείλουν να ελέγχουν το άθικτο της συσκευασίας.

Κατεστραμμένα ή σπασμένα προϊόντα δεν καλύπτονται από εγγύηση και δεν θα πρέπει να παραλαμβάνονται.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

-Να μην υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος και να αναμένεται η παραλαβή του. Σε αυτή την περίπτωση συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για τον χρόνο καθυστέρησης και θα συμφωνήσει μαζί σας για τον τρόπο διαχείρισης της παραγγελίας σας.

-Εάν ένα προϊόν έχει σταματήσει η διάθεσή του και από παράληψη μας δεν έχει αποσυρθεί από την ιστοσελίδα μας. Συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας προτείνει εναλλακτικές λύσεις και θα συμφωνήσει μαζί σας για τον τρόπο διαχείρισης της παραγγελίας σας.

-Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

-Σε περίπτωση που προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας (τηλεφωνικά ή με email) για κάποια διευκρίνηση σχετικά με την παραγγελία σας και δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μας.

Πώς να μάθεις πρώτος για νέα προϊόντα και προσφορές της

Playspot

Βρείτε μας
Τρόποι Αποστολής Τρόποι Αποστολής Τρόποι Αποστολής Τρόποι Αποστολής Τρόποι Αποστολής Τρόποι Αποστολής
0

Καλάθι

0

My cart(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.